• Motorman, omdat het altijd goedkoper kan !!
  • Vandaag besteld (voor 15.00) morgen in huis !
Home » Over Motorman

Wat en wie is motorman.nl deze webshop is ontstaan in 2002 uit onvrede over de hoge prijzen die motorshops toen rekende.

Wij waren 1 van de eerste webshops,en vele verklaarde ons voor gek dat wij via internet gingen verkopen.

Want men wil graag zien wat men koopt, dat kopen ze echt niet via een foto, hoe mis kan je het hebben.

Was er in die tijd nog geen koper bescherming toch liep het vanaf het begin erg goed, je kon nog niet rechtstreeks bestellen je vond tekst met een foto en las je het wilde hebben kreeg je een mail met betaal gegevens en als het betaald was werd het opgestuurd.

Wij verkocht in het begin alleen maar helmen van jet helm tot systeem helm en onze prijzen waren vanaf 25,00 tot max. 99,99 voor een systeem helm.

Daar wij van elke type helm alle maten op voorraad hadden kwamen we ruimte te kort en hebben we besloten om met helmen en kleding te stoppen.

We zijn toen over gegaan in de verkoop van accessoires voor uitsluitend choppers en customs, en het liefst van accessoires van de oudere modellen.

Tegenwoordig hebben wij twee webshops 1 https://motorman.nl voor reguliere  artikelen en 1 met artikelen waar iets aan mankeert maar te goed is om weg te gooien zie https://motormanoutlet.nl